**if u can't give any goods to other, please don't give trouble neither**

WELCOME!!!

tengs follow. =)

Tuesday, June 22, 2010

wedding di jitra::

terowong masa (tercandid)


last weekend, was a hectic, tiring, but exciting day!! travelling for 900++ km for a day!!!! semata-mata nak pegi wedding...Dr.Anuar n Dr.Nurullisa.. congratz for both!!! cepat2 timang anak ye~ jauh ke Jitra kami pergi..huh!

so, on the way tu memang banyak berenti la... nak makan, nak buang2, nak cool kan enjin la, nak refill minyak la... sampai wedding pun dah 3 lebih.. makan2, kul 4 something dah gerak balik.. mabuk darat dah aku dalam kete..nasib baik x muntah.. mabuk sebab, JALAN STRAIGHT aje!! hahaha.. sebagai org yg kampungnye di pantai timur, dah lali ngan jalan yang bengkang-bengkok.. so bila jalan stret, mabuk dah jadinye... walau apepun, kene biasakan!!! mana tau umah mak mertua nnt ikut jln stret aje...kan.. uhuk3~

dalam kete, as usual aku meng'candid2' pokok2, awan2, yang sentiasa cantik pada aku.. dorang cantik!!! aku suka.. x suruh senyum pun mereka dah memang cantik!! =))



jumpe rabbit! hehehehe...


sawah padi~ lalala...


awan gemawan - cotton-wool appearance... =p


lori hell pun ade!! (tertangkap)



dan dalam kereta pun, aku sempat menulis..tapi takde tajuk lagi..nanti lah ye~

alhamdulillah dah selamat sampai..kepenatan sangat..sampai umah sempat lagi tengok blog then baru tido~ hehe..

15 comments:

  1. nice view of terowong..
    besh la dapat candid cam gitu
    ^_^
    eh awan 1st tu mcm burung helang la

    ReplyDelete
  2. hehe...thanx aLy.. x perasan pulak awan tu..hik2~

    ReplyDelete
  3. nice shoot bleh join outing ni.....

    ReplyDelete
  4. wow! nice view ya perjalanan ke jitra? kalau keluar highway alor star utara, boleh call sy. heheheee..

    thanks dah sampai kedah! ^_^

    ReplyDelete
  5. khazwani: leh join ke??? hahaha...tapi ofkos tak jadi model la kan..jadi kamerawoman je~huk2

    tweety suwitt: ala nape x cakap awal2..leh calling2...hik3... =p

    ReplyDelete
  6. nak jadi model pun boleh.....
    kamerawoman boleh......model pun boleh

    ReplyDelete
  7. love the last pic.....
    reflect dr cermin gmbrkn semua

    ~pati ikan~

    ReplyDelete
  8. khazwani: pinjam kamera yek~ wahaha...

    pati ikan: cantek kan...suke jgk~!! =))

    ReplyDelete
  9. saya sekolah di jitra dulu, sek men sultan abdul halim (SMSAH), heeee thnx lawat blog saya, sudah folo awak n keep in touch yer!

    ReplyDelete
  10. yeke~ hehehe.. sy pon 1st tyme smpai situ..x berjalan pon..

    okeh! do keep in touch~ =D

    thanx nhidayat..

    ReplyDelete
  11. wahai akubukanpuitis...
    begitu percumanya kamu mendapat pahala
    kerana telah mendekat kami semua yang melihat kejadian Allah s.w.t yg Maha Agung ini..
    semakin terbuka hati ini untuk mendekati alam
    flora dan fauna...hehehe...bukan kah begitu wahai akubukanpuitis..

    ReplyDelete
  12. terimas anonymous..

    percumanya aku dapat pahala, namun tak berbayar juga aku menadah dosa..

    hari2 kita salah, hari2 kita lupa Dia,
    kembalilah kita..
    mari.. =))

    ReplyDelete
  13. waaahh...dosa???oh tidak...
    siapa la kita manusia...
    mahkluk yg pelupa..
    namun,tanggungjawap sebagai khalifah di bumi
    jgn dipersia..mari la kita menunaikan tanggungjawap kita bersama..ayuh !

    -sigumbira-

    ReplyDelete
  14. sigumbira: tanggungjawab.. hik3~

    mosyuki borhan: senyum je?? ape yg menggelikan hatimu? =))

    ReplyDelete