**if u can't give any goods to other, please don't give trouble neither**

WELCOME!!!

tengs follow. =)

Wednesday, August 18, 2010

arah::

di sana mudah
di sini lelah
kau yang pilih gundah
haruslah kau rebah

aku?
menonong tak berarah
leka
berasyikan sendiri
layan emosi



aku tak berhala, tapi punya tuju
aku takda cara, tapi ada semangat jitu
nak ku lari, tak berkaki
nak ku tunggu, gusar dinyah pintu


tak mengapa, aku tau, aku mampu.




8 comments:

  1. apa pun di tuju,
    apa jua yg menanti,
    mahu tetap dalam lorong,
    biar kekal sampai penghujung.

    kamu dah tentukan,
    itu pasti ia.

    ReplyDelete
  2. anon:
    arah dah satu,
    cuma gah tak gah mau luru.

    mosyuki: tQ~

    bikesifoo: tQ! appreciate it.. =)

    ReplyDelete
  3. nak ku lari, tak berkaki
    nak ku tunggu, gusar dinyah pintu


    dah mcm
    "dikejar rasanya penat
    ditunggu pastinya tak larat" -mosyuki-


    tapi maksud yg beza..
    kan?

    ReplyDelete
  4. hurmm..len skit kot..

    tu basically maksudnye, sy nak teruskan,tp takut x larat..tapi kalau sy tunggu x buat ape2, takut sy kene buang..

    hal ini merujuk pada degree sy yg sgt mencabar dan telah berjaya membuang student yg gagal. huh

    ReplyDelete
  5. whoaaa
    buang student?
    garang punya cekgu nii..
    agagaagaga

    ReplyDelete
  6. haha...dekan garang. doc pun garang..hee

    ReplyDelete